GEZONDHEID,VOEDING & ADVIES
Vermoeidheid

Moe, stemmingswisselingen en slapeloosheid

"Toen ik bij natuurdiëtist Imgrid Faber kwam had ik veel klachten. Weinig energie, stemmingswisselingen en slapeloosheid. Imgrid hielp mij met het onderzoek naar waar het aan zou kunnen liggen, via ontlasting- en bloedonderzoek. We ontdekten o.a. dat ik last had van een parasiet in mijn darmen en dat ik een aantal voedingsintoleranties had.                                                    

Mijn voeding is voor mij persoonlijk aangepast. Dit proces is ook ondersteund door supplementen, waaronder iets tegen de parasiet. Doordat ik ook een voedingsdagboek bijhield, leerde ik veel over hoe voeding effect had op hoe ik mij voelde.

Inmiddels gaat het stukken beter met mij! Ik heb meer energie, de vertering van de voeding gaat beter en ik voelde me zelfs goed genoeg om een nieuwe opleiding te beginnen. Heel blij ben ik dat ik de stap heb gezet en met Imgrid contact opnam. Ik kan het iedereen aanraden." S. Hilversum

 

Moe en darmklachten

"Sinds drie maanden word ik door Imgrid begeleid. Met veel resultaat. Toen ik begon met het natuurdieet had ik diverse klachten, zoals darmklachten en vermoeidheid Deze verminderden snel en dat betekent dat ik me nu veel vitaler voel en niet meer bezig ben met allerlei gezondheidsklachten die me lang dwars hebben gezeten. Echt een aanrader om het Imgrid in zee te gaan!" (M.B. )