GEZONDHEID,VOEDING & ADVIES
Colitis Ulcerosa en Ziekte van Crohn

" Afgelopen zomer is bij mij Colitis Ulcerosa geconstateerd. Een vervelende, chronische darmaandoening die door de internist behandeld wordt met medicijnen. Om te voorkomen, dat ik de rest van mijn leven medicijnen zou moeten slikken, verdiepte ik mij verder in deze aandoening. Ik ontdekte, dat er met voeding veel te voorkomen en te verbeteren is. De stapnaar natuurdiëtist Imgrid Faber was snel genomen. Een persoonlijk voedingsadvies volgde. Tot mijn grote verbazing was een aantal van mijn klachten al binnen 4 weken zeer sterk verminderd. Voor mij de bevestiging en goede stimulans om door te gaan met dit aangepaste voedingspatroon. De medicijnen zijn afgebouwd."

Absoluut een aanrader!  D. 35 jaar

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

" Ik ben 22 jaar en heb de ziekte van Crohn. Al jaren kampte ik met klachten zoals hoofdpijn, concentratieproblemen, vermoeidheid en opgeblazen buik.

Met name de vermoeidheid was een grote last voor mij, want hierdoor kwam ik nauwelijks toe aan mijn sociale leven. Deze lichamelijke problemen kunnen niet verholpen worden met medicatie. En ik wilde op zoek naar de oorzaak van mijn klachten.

Ik at altijd al zo gezond mogelijk, maar ik wist dat ik op het gebied van voeding nog het een en ander kon verbeteren.

Sinds januari 2013 ben ik patiënt bij Imgrid Faber. Imgrid heeft mij enorm geholpen met het creëren van een gezonde levensstijl die bij mij past. Stapje voor stapje ben ik gekomen waar ik nu ben. 'Ik haal energie uit mijn voeding in plaats dat de voeding energie uit mij haalt"

Door de vele adequate adviezen van Imgrid ben ik op een andere manier naar voeding gaan kijken. Nu kies ik voor voeding die bij mij past. Hierdoor heb ik veel meer energie, mijn darmen zijn rustig en de overige klachten zijn weg. Imgrid blijft mij inspireren om het beste uit mijn voeding te halen en daar ben ik haar heel erg dankbaar voor. "  H. Utrecht