GEZONDHEID,VOEDING & ADVIES
 

 "Een warm binnenkomen, zeer empathisch persoon. Maakt op een prettige manier duidelijk wat en waarom bepaalde voeding, en voedingssupplementen goed voor je zijn.
En hoe dit toe te passen in jouw leefstijl. 
Iemand die de tijd voor je neemt. Dit alles in een heerlijke en rustige sfeer.
Iemand die duidelijk van mensen en haar vak houdt." K, uit Huizen (60)

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Via een goede vriendin ben ik bij Imgrid terechtgekomen. Ik worstelde al heel wat jaren met mijn darmen en had veel last van de overgang. Het frustreerde mij dat ik zo goed mijn best deed: genoeg beweging, niet roken en drinken, een glutenvrij, lactose vrij en suikervrij dieet, maar dat ik nooit eens lekker in mijn vel zat en altijd energie tekort kwam.
Al snel legde Imgrid de vinger op mijn zere plek: ik stond altijd maar AAN en ik deed zo mijn best, dat ik vergat te ontspannen. Rust is zo belangrijk voor herstel, harmonie en de spijsvertering. Ik kreeg een goed onderbouwd supplementadvies en tips om beter voor mezelf te zorgen, weer te leren voelen.
Na een aantal bezoeken bij Imgrid en voor de puntjes op de i, kan ik tot mijn blijdschap zeggen dat ik weer helemaal in balans ben en dat ik durf te zeggen: ik ben goed zoals ik ben. Ik kan beter omgaan met kritiek en tegenslagen. Ik durf mezelf weer op de kaart te zetten. Ik heb mezelf weer teruggevonden!
Ik ben blij dat ik Imgrid heb leren kennen en dat ze mij een zetje in de goede richting heeft gegeven.


 

Onder het kopje ervaringen lees je meerdere persoonlijke ervaringen van cliënten.