GEZONDHEID,VOEDING & ADVIES
 

Migraine na zeven jaar verdwenen

" Het begint bij de darmen", zei Imgrid. Darmen? Maar er is niks mis met mijn darmen dacht ik, die zijn prima in orde. Toch bleek Imgrid gelijk te hebben.

Ik heb last van migraine, al ruim zeven jaar. Van de huisarts kreeg ik eerst triptanen en daarna bloeddrukverlagers ( terwijl ik geen hoge bloeddruk had) voorgeschreven. Maar de migraine verdween niet. Elk weekend was het weer raak. Een collega vroeg of ik weleens bij een orthomoleculair diëtist was geweest. Niet dus.

Met een instelling van 'eerst zien dan geloven' stond ik bij Imgrid voor de deur. En drie weken later weer, als een totaal ander mens. Niet alleen was de migraine zo snel al verdwenen, ook mijn energielevel was sterk verbeterd. Fantastisch!

 

Het is niet vanzelf gegaan, je moet er wel wat voor doen. Mijn eetpatroon is drastisch veranderd en ik sta veel in de keuken. Als ik kijk wat ik daar voor terug krijg dan is dat zeker de moeite waard. Ik ben ontzettend blij dat ik de stap heb gezet om een afspraak te maken bij Imgrid. Imgrid nogmaals ontzettend bedankt voor alles!