GEZONDHEID,VOEDING & ADVIES
 

Ons zoontje van 1,5 jaar oud had, sinds hij een half jaar oud was, elk maand oorontstekingen en pikte alle virussen op die rond gingen met gebroken nachten tot gevolg. 

Een heel regulier, medisch circuit via zowel de kinderarts als KNO-arts hebben we doorlopen. Maandelijks kreeg ons zoontje een antibioticakuur, hij kreeg buisjes in de oren, zijn neusamandelen zijn geknipt. Uiteindelijk kreeg hij zelfs een antibioticakuurvan 8 weken. Niks van dit alles had effect.

Via een familielid zijn wij in contact gekomen met een orthomoleculair arts in Epe. Op advies van deze arts is via bloedonderzoek ontdekt dat ons zoontje meerdere voedselintoleranties had. Vervolgens zijn we een stuk dichter bij huis in Hilversum via via bij Imgrid Faber - de Roos, natuurdiëtist terecht gekomen.

Imgrid heeft ons stapsgewijs erg goed geholpen en advies gegeven over een passende voeding bij de intoleranties van ons zoontje. Ook heeft zij verder ontlasting onderzoek laten verrichten naar zijn darmflora en immuunsysteem. Hieruit bleek, dat zijn darmflora door alle antibiotica totaal ontregeld was en dat hij een schimmel overgroei in zijn darmen had. Imgrid heeft op basis hiervan gerichte supplementen ingezet. Al snel merkten we verbeteringen: beter slapen en meer rust. 

In de 5 maanden, dat wij met Imgrid contact hebben is onze zoon verrassend genoeg helemaal opgeknapt! Hij is verlost van zijn oorontstekingen en huiduitslag, slaapt goed en is erg vrolijk. Wij zij heel blij dat wij nu weer een gezonde en vrolijke zoon hebben.