GEZONDHEID,VOEDING & ADVIES
Ondergewicht

Ondergewicht en paniekaanvallen

Met een fors ondergewicht van 46,5 kg, gestresst en met paniekaanvallen meldde ik mij bij Imgrid, holistisch dietist en orthomoleculair therapeut. Na een uitgebreide intake en luisterend oor, adviseerde zij mij specifieke bloedwaardes te laten onderzoeken op eventuele tekorten. Nadat dit inderdaad het geval bleek te zijn, heeft zij mij geadviseerd hoe ik dit kon aanpakken. Daarnaast heeft Imgrid mij een gericht voedingsadvies gegeven. Hier bereikte ik goede resultaten mee. Ook het integreren van rust en regelmaat in mijn leven kwam aanbod. Vrij snel waren de paniek aanvallen over en ook het gestresste gevoel verdween. Ook heb ik gezien hoe belangrijk het is mijn eigen grenzen te bewaken.

Mijn gewicht is in de afgelopen 6 maanden gestegen naar bijna 51 kg. Dit is in geen jaren zo geweest.

Imgrid: Hartelijk bedankt voor je hulp. Ik ben erg blij met de goede resultaten.

Imgrid zou ik iedereen aanbevelen die een holistische benadering wil voor de oplossing van lichamelijke en psychische klachten.

I.H. Almere, 64 jaar

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ondergewicht en darmklachten

Door verschillende lichamelijke klachten, zoals darm/slokdarm problemen en flink gewichtsverlies ben ik op advies van Homeopathisch arts Laila Alberts terecht gekomen bij Gezondheid, Voeding & Advies, Imgrid Faber - de Roos, natuurdiëtist.

Na het zien van haar website en de manier van werken was de keuze snel gemaakt. Waar ik op websites van andere diëtisten veelal de woorden "overgewicht, afvallen, obesitas" te zien kreeg, was het een verademing te lezen dat er ook diëtisten zijn die een holistische visie hebben. Een zeer prettige bijkomstigheid is dat Imgrid Faber een natuurdiëtist en darmtherapeut is, u gaat dus niet met een overdosis E-nummers en andere toevoegingen naar huis.

Samen hebben we gedurende 3 consulten mijn eetpatroon/gewoontes onder de loep genomen. Het advies en de tips om anders te gaan eten werden goed uitgelegd. En het was ook heel lekker en smakelijk. In plaats van 1 gerecht voor allen wordt er echt gekeken naar de persoon.

Door deze persoonlijk aanpak werd ik ook goed gemotiveerd om met voeding bezig te zijn, te voelen en er over na te denken. Dit gaf mij vele nieuwe waardevolle inzichten.

Het resultaat tot nu toe is dat ik weer een paar kilo aangekomen ben en me beter voel. Minstens zo belangrijk is dat ik eigenlijk nog nooit zo lekker ontbeten heb als tegenwoordig. Het nieuwe eetpatroon was even wennen, en met de persoonlijke begeleiding is dat goed gelukt.

Kortom, mijn eetgewoontes zijn sterk verbeterd, het is smakelijker en gezond. Ik voel me er goed bij, meer energie en weer gezond kilo's aangekomen voor een goed gewicht.

Imgrid, hartelijk bedankt voor de aangereikte adviezen en tips die mijn gezondheid, eetgenot en gewicht ten goede zijn gekomen.  Johan