GEZONDHEID,VOEDING & ADVIES
Voeding voor een energiek en vitaal leven!

"Luister naar het gefluister van je lichaam en doe er iets mee"

Iedereen is uniek! Persoonlijke aandacht en rust staan centraal tijdens de consulten. Ik meet, analyseer, luister en plaats de klachten in een breder perspectief. Ik laat de samenhang zien, zodat jij grip krijgt en gericht stappen kan zetten tot helen. Hoe voed jij je?

Het zelfgenezend vermogen van je lichaam is groots. Er zijn echter wel voorwaarden:

 

"Voeding (in de breedste zin van het woord) en lifestyle voor energie en balans in je lichaam"

 

Alles is Energie! Balans en harmonie in de basisprocessen van je lichaam, zodat er volop energie beschikbaar is in je lichaam en voor het grote geheel. Jij in verbinding met je lichaam, je omgeving, je werk: kortom je Leven! Jouw unieke potentieel is dan beschikbaar. Jij bent Heel en Compleet! Met liefdevolle voeding voor jezelf creëer je een samenwerkende compositie, zodat er iets weergaloos moois ontstaat. De energie stroomt in balans.

 

Licht voeding voor iedere cel in je lichaam. Als iedere cel de juiste bouwstoffen krijgt kan de cel doen wat hij behoort te doen. Dit is de orthomoleculaire zienswijze. In de orthomoleculaire geneeskunde streeft men er naar met stoffen te werken die het lichaam bouwstenen aanreiken voor een goede gezondheid. Welke bouwstenen dit zijn ontdek je en leer je in het begeleidingstraject.

 

De basis van gezondheid zit in de darmen. Een gezonde spijsvertering, een gezonde darm en slijmvliesbarrière zijn essentieel. Disbalans kan vele ongemakken, klachten en ziekten veroorzaken. Centraal staat dus: welke voeding herstelt de balans in je lichaam? Met gezond ouder worden kun je niet jong genoeg beginnen. Van baby tot volwassene. Goede voeding en lifestyle is voor altijd! 

 

Wil jij weer zelf aan het roer staan op weg naar een vitaal lichaam? Welke signalen geeft jou lichaam? Wat wil jij zelf doen en veranderen voor herstel van balans? Wat kan jijzelf doen? Welk voedingspatroon voed je lichaam optimaal en genereert optimale energie?

 

Herstel het contact met je lichaam. Van overleven naar Leven! 

 

Graag adviseer ik je over goede voeding, lifestyle en ondersteunende therapie voor verbeteren van je gezondheid. Ervaar de kracht van voeding en gezonde darmen voor een gezond en vitaal lichaam.

 

Gewoonten veranderen en aanpassen kan lastig en ingrijpend zijn. Waarbij allerlei emoties naar boven kunnen komen. Begeleiding en coaching is dan ook een belangrijk onderdeel in het balans-herstel traject. De nieuwe voedingkeuzes worden een gewoonte waar jij je goed bij voelt. Hierbij ga ik er vanuit dat er een oplossing is die aansluit bij je eigen unique zijn.

Op deze site vindt je alle informatie over mijn werkwijze. Heb je daarna nog vragen, neem dan contact met mij op.

 

 

Ik ben lid van het Netwerk Orthomoleculair Diëtisten, Natuur Diëtisten Nederland en Werkgroep ter Bevordering van de Evolutionaire Geneeskunde (WBEG). 

 

Het endorfine regulatie systeem en epigenetica heeft mijn speciale interesse. Daarnaast is het nu ook mogelijk afspraken te maken voor manueel lymfedrainage, voetreflexmassage en access bars sessies. 

   

kab_logo_nieuw                                                                             nodlogodef2