GEZONDHEID,VOEDING & ADVIES
Voeding voor een energiek en vitaal leven!

Voeding voor lichaam, hart & brein

 Imgrid Faber - de Roos

natuurdiëtist, orthomoleculair- en darmtherapeut, medivere consulent

De juiste voeding zorgt voor de juiste voeding voor iedere cel in je lichaam. Als iedere cel de juiste voedingsstoffen krijgt kan de cel doen wat hij behoort te doen. En je bent dus gezond!

Dit is de orthomoleculaire zienswijze. In de orthomoleculaire geneeskunde streeft men er naar met stoffen te werken die het lichaam bouwstenen aanreiken voor een goede gezondheid. Welke bouwstenen dit zijn leer je precies in een begeleidingstraject.

 

De basis van gezondheid zit in de darmen. Een gezonde spijsvertering, een gezonde darm en slijmvliesbarriere staan centraal in de gezondheid van de mens. Verstoring kan vele ongemakken en klachten veroorzaken. Centraal staat dus welke voeding jou lichaam goed kan verteren: van babies tot volwassenen.

Iedereen is unique! Persoonlijk aandacht en begeleiding staan centraal tijdens de uitgebreide consulten.

" Voeding voor lichaam, hart en brein! "

 

Wil jij weer zelf aan het roer staan op weg naar een gezond en vitaal lichaam? Welke signalen geeft jou lichaam? Wat wil jij zelf doen en veranderen voor herstel van balans? Wat kan jijzelf doen? Welk voedingspatroon voed je lichaam optimaal en genereert optimale energie? Een goed voedingspatroon is voor altijd! 

Het doel van de adviezen: eigen regie over je lichaam! 

 

Graag adviseer ik je over goede voeding, lifestyle en ondersteunende therapie voor verbeteren van je gezondheid. Ervaar de kracht van voeding en gezonde darmen voor een gezond en vitaal lichaam.

Aanvullende adviezen vanuit orthomoleculaire- en natuurvoeding en voedingssupplementen bieden extra mogelijkheden om tot optimale resultaten te komen.

Eetgewoonten aanpassen is niet altijd eenvoudig en kan ingrijpend zijn. Begeleiding en coaching is dan ook een belangrijk onderdeel in het balans-herstel traject. De nieuwe voedingkeuzes worden een  gewoonte waar je je goed bij voelt. Hierbij ga ik er vanuit dat er een oplossing gevonden kan worden die aansluit bij je eigen unique situatie. Gezond eten is ook heel lekker!

 

Op deze site vindt u alle informatie over mijn werkwijze. Heeft u daarna nog vragen, neemt u dan contact met mij op.

 

 

Ik ben lid van de Nederlandse Vereniging van Diëtisten, Netwerk Orthomoleculair Diëtisten, Natuur Diëtisten Nederland en MBOG. Tevens sta ik geregistreerd in het Kwaliteitsregister voor Paramedici.

 

Naast de HBO-opleiding Voeding en Diëtetiek volg ik jaarlijks aanvullende opleidingen en cursussen  op het gebied van natuurgeneeskunde en orthomoleculaire therapie. Zo blijf ik op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de voedingswetenschap.

In 2010 rondde ik de speciale opleiding Darmtherapie met succes af. 

Het endorfine regulatie systeem en epifysiologie heeft mijn speciale interesse. In september 2018 startte ik de driejarige-opleiding Epifysiologie. 

 

kab_logo_nieuw

logo_mbog     nodlogodef2