GEZONDHEID,VOEDING & ADVIES
Voeding voor een energiek en vitaal leven!

The Balance Company

 Gezondheid, Voeding & Advies

 Imgrid Faber - de Roos

natuurdiëtist, orthomoleculair- en darmtherapeut 

gecertificeerd Asyra therapeut

Volwassenen en kinderen met diverse vragen rondom voeding en aan voeding gerelateerde problemen zijn in mijn praktijk welkom.

 

Persoonlijke aandacht en begeleiding staan centraal tijdens de uitgebreide consulten.

Aanvullende adviezen vanuit orthomoleculaire- en natuurvoeding en voedingssupplementen bieden extra mogelijkheden om tot optimale resultaten te komen.

 

Eetgewoonten aanpassen is niet altijd eenvoudig en kan ingrijpend zijn. Begeleiding en coaching is dan ook een belangrijk onderdeel in mijn werkwijze. De nieuwe voedingsgewoonten worden zo stap voor stap een manier van leven waar u zich goed bij voelt. Hierbij ga ik er vanuit dat er altijd een oplossing gevonden kan worden die aansluit bij de voedingsvoorkeuren van de patiënt: want gezond eten is ook heel lekker!

 

Graag adviseer ik u over voeding voor uw gezondheid en help u bij het veranderen van uw voedingspatroon. Ervaar de kracht van voeding voor een gezond en vitaal leven.

Op deze site vindt u alle informatie over mijn werkwijze. Heeft u daarna nog vragen, neemt u dan contact met mij op.

 

 

Ik ben lid van de Nederlandse Vereniging van Diëtisten, Netwerk Orthomoleculair Diëtisten, Natuur Diëtisten Nederland en MBOG. Tevens sta ik geregistreerd in het Kwaliteitsregister voor Paramedici.

 

Naast de HBO-opleiding Voeding en Diëtetiek heb ik aanvullende opleidingen en cursussen gevolgd op het gebied van natuurvoeding en orthomoleculaire voeding.

Regelmatig volg ik cursussen om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen in de voedingswetenschap. In 2010 rondde ik de speciale cursus Darmtherapie met succes af. 

Vanaf januari 2014 bied ik in mijn praktijk een nieuwe vorm van gezondheidsanalyse en behandelmogelijkheden: de Asyra Pro.

 

 

 logo_mbog       nodlogodef2